En schysst plattform, helt enkelt

Snabbare

Med translr får du mycket snabbare time to market. Offert på 5 sekunder (istället för 5 timmar som ofta är fallet hos översättningsbyråerna).

Översättningen startar direkt när du fått offerten och klickat beställ. Sedan behöver du bara ladda ner översättningen när den är klar.

Billigare

Vanliga översättningsbyråer behöver mycket personal för att hantera offerter och beställningar. Löner är dyra och byråerna behöver därför ta bra betalt.

Translr är en innovativ teknisk plattform som hanterar alla projekt helt automatiskt. Översättningarna utförs av professionella översättare med stöd av den senaste språktekniken från bl.a. Google och Microsoft.

Säkrare

Översättningsbyråer skickar dina texter med e-post till frilansöversättare runtomkring i världen. Översättarna skickar sedan runt dina texter med gmail, hotmail och okända epostklienter.

I translr stannar alla texter på den SSL-krypterade plattformen. Inga texter lämnar det slutna systemet. Inga epostbilagor, inga osäkra mejllösningar från tredje part.

Människorna bakom tekniken

Translr är grundat i Sverige av Jonas Belhaj, magister i professionell översättning från Göteborgs universitet.

Alla översättare på translr har jobbat professionellt i minst 5 år, de är specialister på e-handel och har inte blivit reklamerade de senaste 12 månaderna.

Alla översättare på translr har skrivit under sekretessavtal.